2013-03-26 83 浏览
同BF都非常喜欢WEEKEND食一个好SATISFYING既BREAKFAST/ BRUNCH 今次黎BACAR 有成十个CHOICES,所以一如以往谂咗好耐 有VEGETARIAN/ ORDINARY BREAKFAST最后我拣咗SMOKED SALMON AND POACHED EGGS WITH ROSTIBF拣 BREAKFAST PIZZA !TOAST系热烘烘上碟 SMOKED SALMON 新鲜,唔会太咸 POACHED EGGS 𠮶个星期已经食咗3-4只蛋,但我实在太喜欢流心既蛋黄啦 ROSTI 好好味,好有薯香同脆脆地 有个 MINI FRUIT BOWL HEALTHY OPTION!有MUSHROOMS ,SAUSAGES , 流心蛋AGAIN!!!材料好丰富批底系我地喜欢既THIN CRUSTPORTION好大,BF食到一半都有D饱WE BOTH CHOSE SMOOTHIES AS DRINKS - 好香浓 SO NICE!

今次黎BACAR

有成十个CHOICES,所以一如以往谂咗好耐

BF拣 BREAKFAST PIZZA !
TOAST系热烘烘上碟

SMOKED SALMON 新鲜,唔会太咸

ROSTI 好好味,好有薯香同脆脆地

材料好丰富
批底系我地喜欢既THIN CRUST
PORTION好大,BF食到一半都有D饱

题外话/补充资料: 坐HIGH CHAIR,隔离有窗睇到哂KITCHEN PREPARATION,喜欢整野食,所以觉得几有趣!
2013-03-24
  • ROSTI