2023-08-09
本人一向都系行生酮饮食,见完客谂住揾间coffee shop唞下气,见到呢间都几多好评又生酮友好,二话不说就拣佢啦!点知一入到去坐低,唔知以为自己去咗林峰演唱会,疯狂播林峰,唔播林峰就播啲一听就知有啲年代感既歌,哗!真系乜mood都无晒。算,渣渣临食住野走,我就叫咗个草饲牛扒(3成熟),谂住嗌生酮鲜忌廉咖啡,点知店员话无忌廉,话得杏仁奶加$5,心谂好啦,唔好成日黑咖啡咁斋啦,点知一上野饮,真系一啲heart都无,成杯野都系杏仁奶沉淀物,大佬啊,话晒都系间餐厅啊,真系衰过我自己冲,又稀又无咖啡味,失望!唯有寄情食物啦。草饲牛扒3成熟,我觉得系overcook既,食落好鞋,无牛味,反而个沙律菜仲好食过主菜。我同事呢就嗌咗个蟹肉酸种面包,睇相都见到一啲都唔juicy唔滑。再黎一杯柚子橙咖啡,睇人啲相层次分明架㖞,点知一上,张相系无搅拌过既,净系饮咗啖,同事谂住反映下,唉,算啦,快快手食过走好过啦,唔好晒时间,呢间野真系食完心都碎埋,无下次!
算,渣渣临食住野走,我就叫咗个草饲牛扒(3成熟),谂住嗌生酮鲜忌廉咖啡,点知店员话无忌廉,话得杏仁奶加$5,心谂好啦,唔好成日黑咖啡咁斋啦,点知一上野饮,真系一啲heart都无,成杯野都系杏仁奶沉淀物,大佬啊,话晒都系间餐厅啊,真系衰过我自己冲,又稀又无咖啡味,失望! 唯有寄情食物啦。草饲牛扒3成熟,我觉得系overcook既,食落好鞋,无牛味,反而个沙律菜仲好食过主菜。