2023-04-12 29 浏览
📍Heart Coffee (佐敦)佐敦庙街285号地舖餐厅环境好优美。行到入去个人好活力,餐厅有好多绿色植物包围,装修用白色做主题。酸种面包+烟三文鱼 水煮蛋 配牛油果蓉$98星期一至五(公众假期外)+25就有餐汤/沙律及饮品。 (最后选择咗餐汤+ Flat White) 🥖面包 超级好咬,好有口感(因为小编好钟意食烟靭嘅面包)大家可以试一试🐠烟三文鱼都比几多食客,绝对唔孤寒(有一种食到你饱为止嘅感觉)🥑牛油果 小编都唔多介绍,钟意食牛油果嘅朋友一定要嗌呢个,因为有好多好多好多牛油果蓉,每一啖都有牛油果,真系超级正。小编建议会选择餐汤黎饮,今日系西兰花汤(超级好口感)超级好味🛎️总结: 餐厅环境好靓,有埋轻松嘅音乐,一边食嘢一边放松,最紧要系员工超nice, 简直系一个唔错嘅选择。地点⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️环境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务态度⭐️⭐️⭐️⭐️(5星为最高分)#HeartJordan #Heartfromhome #HeartC #Heartattention #heartcoffeehk #jordancoffee #heartcoffee #brunch #coffeetime #cof
📍Heart Coffee (佐敦)
佐敦庙街285号地舖

酸种面包+烟三文鱼 水煮蛋 配牛油果蓉$98

地点⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
环境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服务态度⭐️⭐️⭐️⭐️
(5星为最高分)

#HeartJordan #Heartfromhome #HeartC #Heartattention #heartcoffeehk #jordancoffee #heartcoffee #brunch #coffeetime #coffeehk #ketomenu #ketocoffee #hongkongcoffeeshop #healthynewyear #heartcoffeehk #佐敦 #佐敦咖啡 #好有heart