2019-11-03
黑松露龙葵菇汉堡伴薯条 💰108 7⃣劲厚劲大只嘅啡菇,一咬落去啲汁飞晒出嚟,小编真系觉得好味过汉堡扒。加上新鲜蕃茄、生菜、芝士同埋外面脆卜卜内好soft嘅汉堡,小编真系想讲口感好鬼丰富。虽然薯条系配菜,但每条都炸得好鬼香脆! -野菌配意大利宽面伴鸭肉酱 💰148 7⃣野菌切成粒装增加口感,Fettuccine煮嘅时间都啱啱好,唔会话煮到太软身唔tender。鸭肉酱一定系加分位,令到呢个面更加惹味唔话好寡。-经典全日英式早餐 💰90 8⃣呢个All Day Breakfast入面如图示,有煎蛋,猪肉肠,炒蘑菇,脆烟肉,烧大肉茄,焗蕃茄豆,沙律菜,成个combination都好丰富,睇个卖相已经流晒口水。值得一提系佢哋嘅猪肉肠好出色,入面嘅黑椒粒份量啱啱好,最惊啲猪肉肠入面配料做咗主角,同埋佢哋仲帮我嘅蛋变成sunny side up~
野菌配意大利宽面伴鸭肉酱 💰148 7⃣
经典全日英式早餐 💰90 8⃣