2024-08-09
一直book mark咗呢间嘅HeSheEat,今次终于有机会嚟呢度食下午的点心啦!🔔🤝🤝🤝月见烧牛肉丼🤝🤝🤝 首先起碟嘅系月见烧牛肉丼,卖相亮丽,滋味落口觉得好似有种焗嘅味道🔅简直要叫做「焗烧丼」哈哈哈!🙌🏼 牛肉煮得刚好,足够嫩滑,食落口都饱满有嚼劲,即刻爱上呢味道!😻😻😽😽😽烤美国安格斯肉眼牛扒配烧汁😽😽😽跟住嚟嘅就系烤美国安格斯肉眼牛扒配烧汁。多数牛扒一般都会做得太干唔入味,不过依间就唔同!食落去有炭烤味,仲有浓郁嘅烧汁,口感非常丰富,肉汁爆浆,真系好好食! 😚😚😻😻😻酥松牛角包X特浓牛乳5.0软雪糕😻😻最后食完甜品就嚟啦! 嗱嗱睇酥松牛角包配上特浓牛乳5.0软雪糕啦!流沙爆浆,香滑可口,外层脆口,内里溶化,配合5.0阵阵牛乳香味嘅软雪糕,热辣辣松脆脆嘅牛角包配上冻冰冰嘅雪糕,喺口里面热辣同冻冰一齐嚟,超级享受😚😚✊✊✊下午茶结束✊✊同朋友聚一聚,食完lunch,聊吓天,听吓歌,好悠闲嘅下午,就系要喺HeSheEat嘅cafe度过啰!👏👏嚟HeSheEat,真系名不虚传,超抵食🤌🤌。🤠🤠🤠完美下午茶之旅🤠🤠🤠今次嘅下午茶之旅喺HeSheEat成功结束!每样都系咁完美,好满足!真
🤝🤝🤝月见烧牛肉丼🤝🤝🤝
首先起碟嘅系月见烧牛肉丼,卖相亮丽,滋味落口觉得好似有种焗嘅味道🔅简直要叫做「焗烧丼」哈哈哈!🙌🏼 牛肉煮得刚好,足够嫩滑,食落口都饱满有嚼劲,即刻爱上呢味道!😻😻 😽😽😽烤美国安格斯肉眼牛扒配烧汁😽😽😽
跟住嚟嘅就系烤美国安格斯肉眼牛扒配烧汁。多数牛扒一般都会做得太干唔入味,不过依间就唔同!食落去有炭烤味,仲有浓郁嘅烧汁,口感非常丰富,肉汁爆浆,真系好好食! 😚😚 😻😻😻酥松牛角包X特浓牛乳5.0软雪糕😻😻
最后食完甜品就嚟啦! 嗱嗱睇酥松牛角包配上特浓牛乳5.0软雪糕啦!流沙爆浆,香滑可口,外层脆口,内里溶化,配合5.0阵阵牛乳香味嘅软雪糕,热辣辣松脆脆嘅牛角包配上冻冰冰嘅雪糕,喺口里面热辣同冻冰一齐嚟,超级享受😚😚 ✊✊✊下午茶结束✊✊
同朋友聚一聚,食完lunch,聊吓天,听吓歌,好悠闲嘅下午,就系要喺HeSheEat嘅cafe度过啰!👏👏嚟HeSheEat,真系名不虚传,超抵食🤌🤌。 🤠🤠🤠完美下午茶之旅🤠🤠🤠
今次嘅下午茶之旅喺HeSheEat成功结束!每样都系咁完美,好满足!真系香煎得刚刚好!下次有机会再嚟旺角,唔知仲会有咩新菜式等紧我呢?我哋到时再见啰!😇😇 师傅,唔该哂~拜拜!👏👏