朋友以前推介过我试呢间位于旺角嘅咖啡店HeSheEat,一直话佢哋嘅下午茶好有特色,价钱又合理,好评唔绝。咁都试吓啦,所以就带埋屋企人过嚟试吓。以下系我哋呢个下午食嘅几款特色菜式:烤美国安格斯肉眼牛扒配烧汁(配薯条)𠮶个牛扒烤得刚好,肉汁四溢,再配埋特制烧汁,系一种会令人回味嘅经验。烤鱿鱼香辣墨汁扁意粉呢个扁意粉带有浓郁嘅墨汁香味,再加上烤鱿鱼嘅鲜味,香辣撞上鲜美,相当特别。宇治抹茶红豆白玉特浓5.0牛乳软雪糕芭菲而呢个特浓牛乳软雪糕,系创新同经典嘅完美融合,喺口感上更是做足功夫,奶味好重,好像舔紧乳脂似嘅,流晒口水。总括嚟讲,我哋嚟到HeSheEat食到非常饱,而它个舒适嘅环境,让大家都觉得几舒服,各式各样有特色嘅食物更是我哋嘅共识,价钱亦都喺正常范围。呢间咖啡店绝对值得大家嚟访,享受一个悠闲嘅下午茶时光!👍😁🍰

烤美国安格斯肉眼牛扒配烧汁(配薯条)

烤鱿鱼香辣墨汁扁意粉

宇治抹茶红豆白玉特浓5.0牛乳软雪糕芭菲