2021-08-26
之前bookmark咗🤫想试好耐㗎喇终于就到时间约埋朋友一齐去试下餐厅都算阔落,坐得几舒服。环境昏暗感觉都几有情调。店员亦都好有礼貌同埋会好热情介绍菜式。坐底无耐就送咗热辣辣嘅面包上枱🤩🌟Italian Passion热情果柠檬梳打,酸酸甜甜,清新开胃🌟Bellini适合女士们😌浓浓嘅蜜桃味,偏甜🌟Homemade Meatball肉丸大大粒,咬落软熟Juicy,酱汁微酸冇辣,点面包食劲夹。🌟Pappardelle Beef Cheek牛面颊系慢煮,保持到肉汁,食落系淋身唔驶点嚼而且牛味劲浓。寛带面劲弹牙有嚼劲,每条都挂到汁😚超好食🌟Ravioli Octopus 意式云吞大大粒,涨卜卜,入边系满满嘅芝士。八爪鱼少少烟韧,蕃茄酱汁微酸得嚟唔太辣,都系惹味开胃🌟Tiramisu超creamy,口感幼滑,咖啡味好香同唔会太甜🌟Panna Cotta上层铺满系厚厚嘅红莓酱,微酸感觉清新。奶冻奶味浓,入口口感幼滑😋食完一啲都唔觉得腻
之前bookmark咗🤫想试好耐㗎喇
终于就到时间约埋朋友一齐去试下
坐底无耐就送咗热辣辣嘅面包上枱🤩
🌟Italian Passion
热情果柠檬梳打,酸酸甜甜,清新开胃
🌟Bellini
适合女士们😌浓浓嘅蜜桃味,偏甜
🌟Homemade Meatball
🌟Pappardelle Beef Cheek
🌟Ravioli Octopus
🌟Tiramisu
超creamy,口感幼滑,咖啡味好香同唔会太甜
🌟Panna Cotta