2022-06-09
卡邦尼意粉意粉有不少种类,单单可以选用的意大利粉类已经有很多选择,例如:扁意粉、天使面、长通粉、螺丝粉、通心粉、贝壳粉、蝴蝶粉等等;做法亦好多变,例如:酱炒意粉、蒜蓉炒意粉、酱汁烩意粉等等。唔同嘅意大利粉类配上唔同嘅酱汁款式多变变化多多 想煮到一碟美味弹牙的意粉就一啲都唔简单。DeFoodies卡邦尼意粉做到carbonara所需既浓稠,加上令到口感升级既Parmesan Cheese,同埋香口既烟肉,大满足!——————————————————————————————温泉蛋巴马火腿沙律相对上面介绍嘅卡邦尼意粉呢款沙律就当然会比较清爽无负担,但都唔会话好干好单调嘅感觉👍 首先讲份量最多嘅沙律菜:食得出好新鲜好爽脆清甜;巴马火腿就食得出咸咸香香嘅味道,应该算系呢个沙律嘅味道嘅主要来源;温泉蛋就系熟度啱啱好好可以湿润到整盘沙律💚
温泉蛋巴马火腿沙律