2023-09-27
同besties们突登黎到大角咀呢间hidden gem饮返2杯🥂餐厅骨致,装修好有feel,一黎就比个大酒柜吸引住,即刻一人order左杯house white,$68/glass,唔会好甜,非常抵饮!唔止vibe正,环境ig-able,野食都系非常出色!以下一定要试🫶🏻🧀Burrata cheese & mixed tomatoes with balsamic vinegar $88个burrara cheese超好味😋好香浓芝士味,配蕃茄仔好开胃~🍟🍳辣肉肠温泉蛋配薯条 $148个辣肉肠简直升华左个炸薯条,点上温泉蛋汁perfecto!忍唔住一条接一条!🦞🥘西班牙海鲜饭 $298Paella系我all time favourite! 只龙虾超吸睛,唔知得个睇字,仲爆膏好好味tim!用料丰富,除左有龙虾,仲有好多clams,抵食!🍰Tiramisu $88最后要黎啲甜野结尾,tiramisu好大份,朱古力味重,酒味就轻啲~nicee! 💓非常满意呢间小店,店员nice,我地坐足2个几钟~会再黎
唔止vibe正,环境ig-able,野食都系非常出色!
以下一定要试🫶🏻
🍟🍳辣肉肠温泉蛋配薯条 $148