2022-01-06
惊喜的小Cafe而家周街都系cafe,特别系深水埗旺角一带,隔几个月又有几间装修靓靓的Cafe出现。不过好多都系门面不一样,但食物或咖啡质素都是很average。(适合打卡,但不适合回头)但系呢,呢间404真心不错。主打单自己做嘅Bagel。当日中午过去,有三款口味可供选择,而今次我就试咗培茶奶酥味。整热嘅话,要等待7分钟左右。非常热、而且中间麻薯烟烟韧韧,有少少留心嘅感觉。份量非常之充实! 亦可以吃到明显的茶味。真心不错啊!另外试咗佢哋嘅咖啡,同样不错。同Bagel一齐食啱啱好。另外亦都同试左Singnature Tiramisu。 65蚊分量几大,可以两个人慢慢食。忌廉打得厚,而且有少少的酒味。算系几唔错的Tiramisu ! 推介!
另外试咗佢哋嘅咖啡,同样不错。同Bagel一齐食啱啱好。