2022-12-11
有有商场优惠券,当然要来食一餐饭啦呢一间我哋之前都已经食过好多次嘅不过依家有玩$100减$50嘅优惠券,咁我哋就一于嚟食多次啦。夜晚6:30嚟到咁都唔算多人嘅好多位嘅,所以可以即刻入嚟,不过我哋食完差唔多嘅时候就要开始排队啦,所以想唔等嘅朋友就要7点前黎啦。讲返嘢食先啦,我哋嗌咗一个烤牛肉蛋包饭。烤牛肉蛋包饭 $98呢一个真系超级必食嘅餐啊,侍应一拎上嚟嘅时候已经10分吸引,超级大兜,你谂吓$98你们减咗$50 coupon之后只系需要大概$50就可以食到呢一个饭系咪超级抵呢?而且佢啲牛肉系好多㗎二个蛋包饭上面嘅蛋都系好滑好滑依啲饭都唔止系白饭嚟嘅,仲有好多蘑菇粒啦红萝卜粒啊洋葱粒喺入面搬埋一齐,所以10分惹味我朋友食到Tweets饱晒都食唔晒系好大份量㗎仲有呢仲有隔离有啲生菜沙律嘅蕃茄仔今晚啦所以真系喺时代广场绝无仅有嘅餐仲平过food court啊。烧酱油黑毛猪白切肉配大酱$182呢一个呢就系我哋见到OpenRice上面好多人推荐,所以先叫嘅不过就有少少失望啰,因为都真系啲猪肉有浸味啦又唔系好腍喇,所以在啲衫菜呢仲有好多水喺上面,所以成个食落去就觉得唔值得180几蚊啰,可以悭返啲钱
讲返嘢食先啦,我哋嗌咗一个烤牛肉蛋包饭。
烤牛肉蛋包饭 $98
烧酱油黑毛猪白切肉配大酱$182
呢一个呢就系我哋见到OpenRice上面好多人推荐,所以先叫嘅不过就有少少失望啰,因为都真系啲猪肉有浸味啦又唔系好腍喇,所以在啲衫菜呢仲有好多水喺上面,所以成个食落去就觉得唔值得180几蚊啰,可以悭返啲钱试吓炸鸡或者食另外一啲蛋包饭就一定系开心好多啰
荔枝soda $42
话时话呢一个梳打呢又真系超级正㖞,个荔枝味系答得非常之好唔算太甜啦2号拣你嘅令到我哋我识𠮶个黑毛猪白切肉冇咁肥腻!
成餐饭到嘅感觉系超抵嘅,我哋用咗两张coupon咁其实可以用三张嘅不过因为够$200先可以泊车,所以我哋就用咗两张coupon啦。
PS:我就真系觉得个黑毛猪系唔抵食。