2010-12-12
难得入到黎Stanley, 更系同朋友一齐去High tea 下啦。向stanley大街, 几间食店都外国式 我好钟意个环境。我地最后拣左呢间比较多人既一间黎食!因为琴日都几冻下, waiter好细心问我地需唔需坐楼上, 比较无咁大风, 但我地觉得坐出面比较有feel。因为只系想食个tea, 所以只系叫左d小食黎share, 同埋一人一杯野饮。 4个人叫左个club sandwiches, 同埋一碟叫墨西哥片既小食。club sandwiches岩岩好分4件, 上台好鬼吸引, 中间配有粗薯条, 岩岩炸起, 好脆, 正。公司三文治同平时出面食开个d 差唔多啦, 都系好足料。另一个唔记得个英文名, 只知系墨西哥片, 都好大多下, 配上芝士牛肉及蕃茄酱俾你点, 我觉得配芝士牛肉酱比较好食。仲有一人一杯热咖啡. 不过因为大风关系, 杯野好快冻晒lu。最后一人一百埋单。系贵d, 不过食佢环境同服务都抵啦。
向stanley大街, 几间食店都外国式 我好钟意个环境。
我地最后拣左呢间比较多人既一间黎食!
公司三文治同平时出面食开个d 差唔多啦, 都系好足料。
最后一人一百埋单。系贵d, 不过食佢环境同服务都抵啦。