2023-09-25
星期六系尖沙咀上瑜伽前系附近食个好西~ 见有时间就去左想试好耐既晴空~Omakase Course (HK$398)刺身5点赤贝: 用青瓜丝搭赤贝用紫菜包~清新爽口赤虾:配少少黑鱼子,软绵绵几鲜甜池鱼两食: 一个系烧熟一个系刺身~两种滋味👍北海道真蚝:蚝身正常size~Creamy 得黎觉得带点矿物味~珍宝带子:好有厚度,加左酱油轻轻烧过~包埋紫菜食~ 少奢华既感先寿司6贯包括大拖薄切,入口即溶),金目鲷(鲜甜爽口,面头都配左萝卜蓉),深海池鱼(面头加左鱿鱼软骨,多左层唔同口感,好特别),墨鱼:配左微量柚子皮~吊吊味~烧左口鱼边:冇野讲, 入口鱼油散发劲满足👍海胆:师傅一D都唔吝啬,上菜个阵海胆多到企唔稳葱拖罗蓉手卷, 本身冇调味, 所以我加少少寿司豉油食~另外,唔好刺身既男朋友.我唯有叫左个灸烧丼(HK$168)比佢~有六款灸烧物~包舍三文鱼,拖罗,左口鱼边,帆立贝,鳗鱼同银鳕鱼~佢今次表示唔错~ 面头都有加酱汁再灸烧处理👏店内亦有吧枱同卡位~星期六1230都开始Full house 就知佢都有一定人气👍👍
Omakase Course (HK$398)
刺身5点
赤贝: 用青瓜丝搭赤贝用紫菜包~清新爽口
赤虾:配少少黑鱼子,软绵绵几鲜甜
池鱼两食: 一个系烧熟一个系刺身~两种滋味👍
北海道真蚝:蚝身正常size~
Creamy 得黎觉得带点矿物味~
寿司6贯
包括大拖薄切,入口即溶),
金目鲷(鲜甜爽口,面头都配左萝卜蓉),
深海池鱼(面头加左鱿鱼软骨,多左层唔同口感,好特别),
海胆:师傅一D都唔吝啬,上菜个阵海胆多到企唔稳
葱拖罗蓉手卷, 本身冇调味, 所以我加少少寿司豉油食~