2018-01-22
👫呢到嘅全日早餐好出名,好食又大份,系朋友介绍👱🏻♀️嚟呢到Chill,今次终于可以一试,环境好舒适,啱晒三五知己嚟聚餐🙆🏻♀️ 📢 想知边到有更多好西食?Follow&like @ourfoodstory.hk✨ 吃货情侣带你食匀全世界🌏 每日不定时更新喔⭐️一一一一一一一一一一一一一一#至尊全天早餐 <$118>HOLA Deluxe▫️烟三文鱼▫️双份德国香肠▫️牛乳炒蛋▫️双份烟肉▫️大啡菇▫️茄汁焗豆▫️煎蕃茄▫️牛油粟米▫️沙律菜▫️小牛角包份量超充足,净系睇都觉得好满足,上到台见到啲嘢食热到出烟😍 沙律菜好新鲜,配埋沙律酱好开胃😛 茄汁焗豆唔似平时食开嘅罐头茄汁豆,鸡蛋加奶炒过,所以好香滑💜 而👱🏻♀️最钟意就系烟三文鱼,食落一啲都唔腥!大啡菇好重菇味,德国香肠唔会好咸,而且好有口感🤤 美中不足嘅系牛角包无乜味,焗得唔够外脆内软🤔 整体嚟讲,一个人食晒系超级饱,细食嘅朋友最好揾人share😋#经典班尼迪蛋 <$78>Classic Benedict▫意大利包配沙律菜、水波蛋及烟肉本身想食猪手,但见到有呢个egg benedict都要放弃👱🏽♂️最爱嘅猪手😳 一嚟
#至尊全天早餐 <$118>
▫️沙律菜
▫️小牛角包
#经典班尼迪蛋 <$78>
Classic Benedict
▫意大利包配沙律菜、水波蛋及烟肉
本身想食猪手,但见到有呢个egg benedict都要放弃👱🏽♂️最爱嘅猪手😳 一嚟到,有两大块,每一块都成半只手掌咁大㗎🤗 只蛋系半熟,蛋黄仲系液体状,一咬落去,超级流心超正🤤 啲蛋汁流晒出黎,充满晒个口咁,配埋其他材料,简单得嚟又好高水准!面包咬落唔会硬身,鸡蛋又够晒嫩,烟肉又唔会太咸👅 整体嚟讲,好有惊喜,未食过嘅朋友可以一试😋
👾惊喜指数:❗️❗️❗️❗️
(5个❗️最高)
💑提提你:
▪️全日免加一💫