2017-01-18
半年前同食过西班牙私房菜, 朋友提起佢好有兴趣, 我就拣左系佢生日带佢食好西先BOOK位既时候,order2个set dinner 环境好CHILL 听住音乐已经好RELAX, 好期待呀Mid-summer nights dreammixed berries 加strawberry 好清新, 酸酸甜甜都好开胃Foie Gras Parfait软滑鹅肝上面仲有用左分子料理技巧整既青苹果搽上cracker食, 好开胃baby pigeon marinated in rice wine花雕话梅乳鸽成个感觉好中式, 乳鸽肉质唔老好嫩感觉好新鲜好有惊喜CORDON BLEU猪肉卷住芝士同埋风干36MONTHS既HAM一D都唔平凡食落仲好有luxurious 既感觉!wild mushroom soup 将mushroom一路加热一路blend既mushroom soup上再加黑松露及松露精油, 相比出面西餐既mushroom soup汤, 滑好多香好多,超级推介MACKEREL SALMON MOSSES ROASTED CHERRY TOMATO 石斑卷住三文鱼, 食材简单 但回味无穷连配菜C
BOOK位既时候,order2个set dinner
软滑鹅肝上面仲有用左分子料理技巧整既青苹果
搽上cracker食, 好开胃
花雕话梅乳鸽
成个感觉好中式, 乳鸽肉质唔老好嫩
感觉好新鲜好有惊喜
猪肉卷住芝士同埋风干36MONTHS既HAM
一D都唔平凡
食落仲好有luxurious 既感觉!
超级推介
石斑卷住三文鱼, 食材简单 但回味无穷
连配菜CHERRY TOMATO都好新鲜, ,一d都唔马虎
又香又脆, 肉桂加苹果冇得输
自家制既雪糕
果香加酒香新奇既配搭
好有惊喜!
朋友呢餐食得好开心, 下次再黎chill下先