2023-10-17 49 浏览
前菜👉🏻慢煮鸡胸凯凯撒沙律 鸡胸肉慢煮得好嫩滑,撒上凯撒酱同芝士,仲有沙律菜同焗脆面包丁,fresh🫴🏻👉🏻鲜打法式龙虾汤 鲜打法式龙虾汤真系好滑顺,汤底浓郁香浓,仲有啲龙虾肉粒,配埋蒜蓉toast, 非常夹👍🏻小食👉🏻香浓芝士焗西兰花 呢个香浓芝士焗西兰花热辣辣very juicyyy西兰花焗得刚刚好,带著淡淡奶香同埋浓郁芝士味,每一口都好滋味。绝对系芝士控嘅最爱!👉🏻香草牛油白酒煮青口 (餐)香草牛油白酒煮青口系一道相当美味嘅小食!青口煮得刚刚好,弹牙又鲜甜,再加上香草牛油同白酒嘅调味,味道更加丰富。一啖一口,真系停唔住!Main👉🏻冬阴公赤虾阔条面冬阴公赤虾阔条面系呢间餐厅嘅主打之一!劲大只赤虾鲜甜弹牙,配上弹牙嘅阔条面,再加上香辣嘅冬阴公酱汁同青柠汁,一定要试一试呀!👉🏻猪肋骨薯条 猪肋骨烤得香脆多汁,肉质鲜嫩,再配上酥脆金黄嘅薯条,正~花茶特饮👉🏻洛神花花茶个茶壶好靓🫶🏻洛神花带嚟微酸嘅口感,味道开胃又解渴,清新又健康~👉🏻蝶豆花花茶蝶豆花嘅紫色色泽非常迷人,茶味清香宜人,喝落去带嚟一种轻盈嘅感觉,好适合放松心情同享受用餐时光🌼
前菜
👉🏻慢煮鸡胸凯凯撒沙律

👉🏻鲜打法式龙虾汤

小食
👉🏻香浓芝士焗西兰花
呢个香浓芝士焗西兰花热辣辣very juicyyy

👉🏻香草牛油白酒煮青口 (餐)

Main
👉🏻冬阴公赤虾阔条面

👉🏻猪肋骨薯条
猪肋骨烤得香脆多汁,肉质鲜嫩,再配上酥脆金黄嘅薯条,正~

花茶特饮
👉🏻洛神花花茶