2023-03-25
Pork belly toast 同Eton Mess我唔知讲咩好,$138 & $88 俾啲咁嘅嘢我。难得放假入嚟跑马地饮下啡食下嘢食到啲如此性价咁低嘅食物,我真系🤡我出返湾仔铜锣湾可以揾到间整得好食过佢。首先要赞嘅系杯espresso 同black coffee几好饮啊,啲staff好好招呼仲请咗我曲奇,抵赞!至于个pork belly toast我见系signature food就试吓啦,哇!收我$138叉烧toast?! 下?小弟不才,都叫系屋企煮过下饭仔咁,但出啲咁「软腍嘅toast」,调味仲要偏咸,整体上真系唔夹,suppose pork belly系crispy 㗎嘛,咁先过瘾㗎嘛,我食个$45越式法包都无咁嬲,仲要性质比高。软腍我都算,仲又苏又柴,我真系抱著「食得唔好哂」先食哂佢😔成碟嘢最好食嘅系沙律!最后到个甜品,我🙂🙂🙂🙂🙂🙂,几个字去做个总结,「有造型无味道」,$88,哇,所谓简单嘅食物就可以试到真功夫,呢个我只可以试到一杯无味道而华丽造型嘅士多啤梨甜品,呢个令我有啲嬲嬲地。性价比低到🥹🥹🥹我唔会再食,饮咖啡我先会返嚟。Ps:我见openrice有好评先试🥲
我出返湾仔铜锣湾可以揾到间整得好食过佢。
food就试吓啦,哇!收我$138叉烧toast?! 下?
软腍我都算,仲又苏又柴,我真系抱著「食得唔好哂」先食哂佢😔
成碟嘢最好食嘅系沙律!
性价比低到🥹🥹🥹我唔会再食,饮咖啡我先会返嚟。
Ps:我见openrice有好评先试🥲