2021-08-03 1196 浏览
又系闷闷热热的一个星期五今日有野要搞行远左反而揾到好野食又系比沙律同咖啡Menu吸引,原来尖东都有呢类型的小店门口几靓仔,有两个外国人饮住咖啡好chill,阳光照射下有少少去左澳洲的感觉,我。。。真系好想去旅行返来现实喇!Menu 有意粉同沙律,包类!为左沙律而来就紧系试下个沙律啦先系安格斯牛肉沙律-$74牛肉用洋葱炒起,沙律底系苹果,大量沙律菜,羽衣甘蓝火箭菜,食沙律都食饱呀,黑醋同沙律绝对系好朋友!好食另一个沙律就叫左烟三文鱼焙蛋沙律,摆碟好靓仔!三文鱼有三块加一只蛋,碟底都系苹果,呢度比较多深绿色菜!食落去会比较攰但好清新丫两只勤力小牛食呀食,食呀食,食饱就要返去开工做野架喇🤣咖啡都有好多选择,我要左杯「希嫂甩」Latte, 好香好饮,下次有机会晏就off就落来饮杯手冲,听咖啡师讲手冲都系$60-$120一杯,下次有机会我会来试简简单单就过左一个lunch, 呢间小店应该会成为我其中一个饭堂😋
又系闷闷热热的一个星期五
今日有野要搞行远左反而揾到好野食

又系比沙律同咖啡Menu吸引,原来尖东都有呢类型的小店

先系安格斯牛肉沙律-$74

两只勤力小牛食呀食,食呀食,食饱就要返去开工做野架喇🤣

2021-07-02