(非会员)
2004-11-18 3 浏览
如果满分有一百分,呢度一定有二百分虽然价钱有点贵,但相对所提供的服务、环境及食物质素,却是物有所值shopkeeper eric 极nice,服务态度好到冇得顶我地睇唔明menu,佢就有问必答个burger 好多汁,食到周围系,beaf 煮得0岩0岩好另外个POUTINE(French Canadian Classic Fries Gravy and Cheese)唔系度度食架,简直冇想过会咁SPECIAL.唔好以为佢会焗到0的薯条淋晒,不但外脆,芝士香得黎又冇遮晒薯仔味.....形容唔到啦,去试下啦虽然有0的细,但个MOOD 好好,music so nice ,0岩晒吹水以上顶级享受只限下午茶时段,其他PERIOD 好多人架!!!三人共SPEND 123 (SHARE)
如果满分有一百分,呢度一定有二百分

我地睇唔明menu,佢就有问必答

三人共SPEND 123 (SHARE)