招聘中
$16,000-$18,000
月薪 (面议)

火土燒肉

Hearth Yakiniku by ATUM
K11行过见到一间超吸睛露营风⛺️的日式烧肉店, 门外已经见到装修布置超正, 挂满露营灯同其他露营装备, 连枱上餐具都一丝不苟, 唔只感觉到户外好Chill嘅露营感觉!原来餐厅真系有户外酒吧营地,有齐帐篷、露营櫈、露营灯的布置, 可以再在外叹下饮野倾下计, 好轻松自在~ 火土而家逢星期六晚有live band🎸🎤,加埋圣诞布置, 围住炉饮酒听歌好chill🍸, 好有圣诞气氛🎅🏻❄️ 𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ𓐎 烧肉拼盘 $398呢个拼盘已经一个可以满足多个愿望啦, 有牛、猪、鸡,估唔到每样都味道不错, 伊比利亚猪肋条猪好滑超易入口、豚五花嘅半肥瘦恰到好处, 入口好有软林, 鸡腿肉都又嫩又juicy,真系有超有惊喜!薄切牛舌好柔嫩, 仲配有新鲜青葱, 感觉好fresh; 牛肋肉就有少许筋位,不过好有嚼劲, 岩晒钟意重牛味嘅朋友仔! 为食Be 最爱牛胸腹, 超美味又油花细致! 𓐎 A5 宫崎牛三角腹肉$168  为食Be推介系列真系必点啊!!! 宫崎牛油花分布超靓,希望影得出佢效果, 超香牛味又入口即溶, 真系每次食牛都要有,真系大满足啊。 𓐎 烧鸡皮饺子卷

𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍
ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ

𓐎 烧肉拼盘 $398

𓐎 A5 宫崎牛三角腹肉$168  为食Be推介系列

𓐎 烧鸡皮饺子卷 $48
平时都系熟成上, 今次可以自己烧, 真系第一次!! 不果都好钟意食鸡皮饺子, 烧到有少少脆边, 真系好好味啊!!

𓐎 玉子海苔饭 $28@
日本珍珠米现上脆口海苔丝, 食烧肉真系好夹, 仲有日本生蛋黄, 捞埋浓浓蛋黄汁真系好美味!

𓐎 錭鱼烧 $48
露营就梗系自己烧先正, 錭鱼烧仲有两款口味添啊~

𓐎 海盐菠萝梳打 $38
大大杯又清甜, 岩晒食烧肉~!如果钟意饮酒嘅朋友仲可以试下叫手工啤酒都唔错!