近年香港人都热爱山系露营风⛺️, 位于铜锣湾的露营生活真系岩晒大家! 餐厅由餐桌椅到餐盘餐具和露营灯,都用上大量真实露营用品, 仲会唔同节日增添布置, 10月尾去时仲都有好多Halloween🎃摆设添, 好多打卡位,真系劲 IGable📸✨露营生活仲设有室外和室内的座位, 可以带埋狗狗坐户外一齐camping烧烤添架! 而且,餐厅仲有Live Music 🎤🎼现场表演,非常有气氛, 🎄圣诞节又就嚟啦,可以约埋大班朋友来聚会庆祝🥳啦! 餐厅食物种类多元化, 主打高质和牛任食, 仲可以自选三选一: 烧肉、寿喜烧、涮涮锅 (如果想多款食法就要再加$68)! 上菜时仲会用圆盘奉上,室内座位的话会圆盘围住中间烧烤炉烧!当日我哋就点咗「赏月」套餐已经好丰富, 食到唔停口, 下次要挑战埋最高Level 「夜空」套餐 $1,088/位, 多咗多款极上精选海鲜: 皇帝蟹🦀, 生蚝🦪等! 𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ赏月套餐 HK$688/位前菜、刺身、野菜、炸物、天妇罗, 季节性野菜全部都不马虎, 食材新鲜,炸物香脆, 连天妇罗皮都炸得刚刚好! 真系少有食肉控嘅店, 连非主

𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍
ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ
赏月套餐 HK$688/位
前菜、刺身、野菜、炸物、天妇罗, 季节性野菜全部都不马虎, 食材新鲜,炸物香脆, 连天妇罗皮都炸得刚刚好! 真系少有食肉控嘅店, 连非主食都咁有质素!

主食我哋选了烧肉放题🥓
为食Be 今次十级推荐: 本月限定特选极尚和牛 —京都姬牛, 肉质比一般和牛更幼嫩,油花分布均匀, 真正的入口即溶,真系会每一啖都想轻轻细味😋

烧肉套餐亦主打宫崎A4和牛,一次过品尝不同的部位! 有西冷、牛小排、牛腹腩、内侧后腿肉和肉眼等等,每一款都牛味香浓,又肉质幼嫩🤤~
除左牛,肉类还可以选择🐷豚肉和🐔鸡肉, 试咗佢嘅黑豚梅头和黑豚腩肉, 都比较普通猪肉更加Juicy同软林,仲好有香味!呢度连日本柚子胡椒赤鸡腿都劲鲜嫩多汁💦

真心套餐全部都喺高质靓牛仲要猪肉,鸡肉都咁好味, 认真无得输😌

最后, 仲有饭/面、饮品、甜品仲有蓝莓乳酪奶冻、水信玄饼、抹茶大福和蛋糕等等, 真系超级丰富🤩放题套餐性价比非常高,加上境充满露营的环境,气氛好好, 超满意🫶🏻

餐厅已经好完美,估唔到原来仲有🍣omakase食, 系由九洲鹿儿岛的日藉大厨👨🏻‍🍳负责, 佢曾担任香格里拉总厨非常有经验, 由佢主理的所有日式料理食材都系严格挑选, 真系好想品尝小野先生厨艺