Cova tea buffet 初体验恨左好耐终于可以系年尾放大假试到, 一坐低侍应就问我地要咩juice, 有西柚, 菠萝, 蕃茄汁的选择. 我地最近那张放满咸点和甜点的长枱, 咸点有pizza, 肉桂酥, 三文鱼/ 虾sandwich等等, 好味~但当然不及他们的cake精彩! 有过10款cake 如tiramisu, mango cheese cake, jam tart, sponge cake, crème brulee, 全部全部都好正! 对于我这个甜魔真系一大享受! 我吃了有10件cake之多~~~~ 加埋杯coffe真系perfect!!! 食物供应充足, 不停refill~ 唔错唔错. 不过成个场full的关系, 都几嘈!
2011-12-30