2022-10-10 27 浏览
夜晚同小朋友玩完之后,就嚟都鲗鱼涌揾好嘢食😜见到原来开咗villavilla汉堡包店~ 价钱唔贵仲要卖相几好所以就叫咗两个set啦🥳见到新出左黑松露burger 😄所以我哋就叫咗啦!黑松露同牛肉味都夹得非常之好,而且最值得赞喺个包极度好食😋超外脆内软,仲有好香嘅牛油味❤️❤️另一个就系虾堡🥳虾肉非常之弹牙, 同入面嘅蔬菜都好match😜 2个餐都配左粗薯条🍟新鲜薯条就系好食🫶🏻另外再嗌左炸番薯条😆好香甜,脆卜卜咁🥳正呀❤️❤️❤️#hk #hkfoods #hkfoodie #hkfooddiary#hkfoodblogger#hkdessert#coffee#hkig#goodwest#hkfoodies#hkfoodporn#foodies#hkigers#hkfoodblogshare#好味道#好西#香港好西#香港美食

2个餐都配左粗薯条🍟