2009-08-01 13 浏览
我食了EURO TART及是日SPECIAL MIXED BERRY.EURO TART就是PLAIN YOGURT既味道, 有一点酸酸地, 味道蛮好的.MIXED BERRY系用EURO TART做底再加BERRIES做既, 食得出系生果味, 不过唔知有咩BERRIES啦. 所以我中意EURO TART.至于TOPPINGS都有好多款, 不过我唔系甘中意, 所以我叫了PLAIN YOGURT就算.P.S. 一入到去SHOP真系有点晕呀, 有2个妹妹不停口甘问你野呀, 讲野又超快, 老实说我只是听到一些HIGH PITCH SOUNDS from them. 希望佢地会有所改善.