2024-05-06 1759 浏览
很久没有吃多dough bros了,今日一于睇完戏去买,一间Pizza店系我久唔久就会好想食的店,淀粉控或者treat day唔会陌生🥹我哋两个人拣咗二至四人餐今次嚟有限定pizza the Mexican pig,猪肉丝咸香不柴,馅料充足,酱汁咸咸辣辣,令人一口接一口停不下来另外一个拣咗the Pepperoni supreme ,经典辣肉肠口味,食极都唔厌,佢嘅辣肉肠份量都好多,而且佢哋嘅Pizza都系用酸种,口感松软 最爱加埋佢个sour cream一齐食,酸酸地带好香garlic味,滋味满分💯到最钟意食嘅冬甩,每次必拣𠮶三种口味1. Oreo chocolate 2. Nutella 3.Custard 佢哋嘅冬甩亦都系我嘅至爱,每一个炸到胀卜卜,外脆内软,一咬爆浆满满嘅酱料,非常满足

我哋两个人拣咗二至四人餐今次嚟有限定pizza
另外一个拣咗

到最钟意食嘅冬甩,每次必拣𠮶三种口味