一行7个人,庆祝朋友生日,黎左呢间比较隔zip的楼上cafe, 系个街市中间上楼,都有啲难揾呢个系餐汤,无味精,好甜又多料~个食物就design得好得意,材料不是贵价野,块蛋被下系鸡翼,一般味道,胜在个卖相可爱,系有心思在设计卖相之中。呢个拼盘有鸡翼,芝士肠同埋薯片,算是大份,不过味道都是普通,没有咩特别,不过鸡翼外皮都算好味同有少少脆,不是太油。咖哩汁甜甜的,仲有个蜜糖水加添,不重咖哩味,有色无味。厚多士批上枱时热腾腾都算可以,但又系无咩特别。cutie 熊仔,食物可以,味道一般,卖相可爱。我只可以就这都是一般cafe的食物处理,不宜期望过高。好欣赏呢个设计,公仔面都煮得ok, 不咸不辣,可爱到哗哗声熊仔pancakes, 卖相可爱,食物可以,一般。呢个趁热食是好味的,芝士同肉酱都好味,意粉standard喇,不错了其中一样要赞的是我们7人,可以有间算是大的room,入面有其他的game可以玩,setting好relax, 这是出乎意料的。我地都好惊喜。不过因为食物材料雪柜在呢间房,职员行出行入,有少少不便。
呢个系餐汤,无味精,好甜又多料~
,系有心思在设计卖相之中。
咖哩汁甜甜的,仲有个蜜糖水加添,不重咖哩味,有色无味。
厚多士批上枱时热腾腾都算可以,但又系无咩特别。
cutie 熊仔,食物可以,味道一般,卖相可爱。
我只可以就这都是一般cafe的食物处理,不宜期望过高。
好欣赏呢个设计,公仔面都煮得ok, 不咸不辣,可爱到哗哗声
熊仔pancakes, 卖相可爱,食物可以,一般。
2015-07-26