2021-10-25 173 浏览
踢走Monday blue最好嘅方法就系回味一吓weekend的美好🥰 岩岩过咗个超美好的weekend,因为同Ian嚟咗个近距离接触💓🤣讲紧嘅系去试咗photo print coffee🤣🤣🤣 呢间喺深水埗嘅cafe都有print coffee玩,唔洗大排长龙,价钱仲好抵🤣 喺所有饮品上面加photo print都只系加十蚊!🤩🤩🤩仲贪佢小店人少少,做个低调的镜粉🤣 (本人同ian一样比较怕羞同低调🤣🤣🤣)卡邦尼虎虾鱿鱼意大利面 $58虾肉弹牙,味道ok, 份量比较少, 由于餐厅厨房比较细,感觉主食唔系佢哋嘅主打,不过未食午餐嘅朋友都可以叫嚟试吓特色迷你牛角窝夫配雪糕 $48牛角窝夫超级脆!唔介意甜品做主食嘅朋友建议直接叫呢个甜品食饱个肚🤣🤣🤣 牛角窝夫由头脆到落尾,即使雪糕溶咗落去,都仲保持到香脆👍🏻👍🏻 朱古力雪糕亦都非常好味,中间仲有朱古力粒,同埋唔会融得好快,可以慢慢食🥰👍🏻Caffe latte 加配$17 (photo print +$10)呢杯咖啡先至系我嚟食嘅原因😍 咖啡机入边已经预设左一啲相片,相信已经有好多镜粉嚟试过🤣 除咗整人物,亦都可以整唔同嘅图案,仲有一个8

讲紧嘅系去试咗photo print coffee🤣🤣🤣

卡邦尼虎虾鱿鱼意大利面 $58

特色迷你牛角窝夫配雪糕 $48

呢杯咖啡先至系我嚟食嘅原因😍 咖啡机入边已经预设左一啲相片,相信已经有好多镜粉嚟试过🤣 除咗整人物,亦都可以整唔同嘅图案,仲有一个8号风球嘅标志添🤣 除咗有得睇之外,咖啡饮落都好香浓👍🏻 中途都见到有对咖啡好讲究嘅人嚟试饮其他咖啡☕️

餐厅喺正转角位, 装饰都几chill, 不过座位真系唔多,特登嚟打卡嘅朋友建议先book位,如果唔系真系可能要坐门口啦😂😂