2024-10-11 88 浏览
收到风,呢间人气chill cafe系九龙塘开咗舖头,所以都即刻约埋朋友一齐嚟食!呢到虽然西九𠮶边咁正嘅风景,但系始终位于大型商场入面,所以对一般人嚟讲更加方便,而且呢间亦都推出咗一啲新嘅产品,成品全部都劲靓,好IGable~呢间分店嘅热狗有两款,有一款系Pizza inspired,另外一款就系日本玉子烧加樱花虾。我个人觉得樱花虾𠮶个更加惹味,当然因为佢落咗好多Mayo~~~不过令一众小朋友同少女兴奋嘅,应该就系佢个自选雪糕三文治,可以自己拣曲奇,雪糕口味再加埋装饰物,真系自己钟意食咩都得,我觉得佢哋个朱古力曲奇同Red Velvet都好好味,雪糕就比sorbert结实好多,但系两个都劲好食! 呢度嘅饮品都绝对冇马虎,全部都系用嚟打卡一流,个人觉得guava tea最好饮。