2020-04-28 349 浏览
📍中环 Central📍 Arabica...留意到Arabica 应该会系近几年系香港冒起得最快既coffee shop💪🏾💪🏾短时间内已开到第6间分店, 源于日本京都开到现时13个国家了😯😯 今次系朋友系lunch hour 带我去近鸭巴甸街呢间分店🙂...📍Ice Spanish Latte💰HKD 50.00📌味道 7.5 / 10分呢款系友人介绍既一杯较为热门既咖啡,见到好多foodie都recommend 呢款✔️✔️✔️ 呢杯咖啡味道唔会太浓, 口质系好幼滑同好重奶味, 加埋微微既甜味系热既天气下饮好有透心凉既感觉🥰👏🏻成杯咖啡饮完唔会好滞!价钱中等, 有时饮一杯都唔错 ———————————————————————.📌环境:7 /10分📌Outdoor area is available 📌可带宠物黎餐厅🐶📌不要加1.———————————————————————.- 高水平- 中上水平- 正常和中上水平之间✔️- 正常水平, 路过可试- 我好争扎 LOL- 唔使试.———————————————————————-
📍中环 Central📍 Arabica
———————————————————————
- 高水平
- 中上水平
- 正常和中上水平之间✔️
- 正常水平, 路过可试
- 我好争扎 LOL
- 唔使试