2023-11-28
之前喺社交平台见到佢个牛油果卷觉得好吸引😂趁放假就拣咗呢到chill翻晚🥹环境确实系几好坐几舒服 又有室外位虽然角度冇4楼啲餐厅望到嘅景咁靓 但都系正的🤍𝗔v𝗼𝗰𝗮𝗱𝗼 𝗟𝗼𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗥𝗼𝗹𝗹($𝟮𝟰𝟬) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟴.𝟱/𝟭𝟬我睇中嘅牛油果龙虾卷果然冇令我失望🥹入面塞满啖啖龙虾肉 同牛油果同鱼子好夹鲜味无比又带creamy口感 柚子汁令成道菜更清爽🤍𝗧𝗿𝘂𝗳𝗳𝗹𝗲 𝗕𝗶𝗸𝗶𝗻𝗶($𝟭𝟰𝟱) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟴/𝟭𝟬面包超松软 烘到外面微脆芝士嘅份量超多! 夹埋火腿嘅咸香黑松露味都好突出 系个实冇死嘅组合不过唯一缺点系食多两啖就会觉得腻🤍𝗠𝗲𝗱𝗶𝘁𝗲𝗿𝗿𝗮𝗻𝗲𝗮𝗻 𝗕𝗮𝗯𝘆 𝗖𝘂𝘁𝘁𝗹𝗲𝗳𝗶𝘀𝗵 & 𝗠𝘂𝘀𝘀𝗲𝗹𝘀 𝗦𝗾𝘂𝗶𝗱 𝗜𝗻𝗸($𝟲𝟮𝟬) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟲.𝟴/𝟭𝟬嗌错咗🥲本身系想食classic𠮶款呢款真系如网上comment咁 一般…饭粒做到偏硬 系海鲜饭要有嘅口感!但味道冇去到好鲜好令人回味 仲要中间太㶶 真系食唔到好彩同staff讲佢哋都即刻换过比我 服务态度要赞嘅
之前喺社交平台见到佢个牛油果卷觉得好吸引😂
芝士嘅份量超多! 夹埋火腿嘅咸香
黑松露味都好突出 系个实冇死嘅组合
不过唯一缺点系食多两啖就会觉得腻
嗌错咗🥲本身系想食classic𠮶款
呢款真系如网上comment咁 一般…
饭粒做到偏硬 系海鲜饭要有嘅口感!
但味道冇去到好鲜好令人回味 仲要中间太㶶 真系食唔到
好彩同staff讲佢哋都即刻换过比我 服务态度要赞嘅