2022-09-09 142 浏览
闹市中的文青cafe🗻尖沙咀厚福街有好多野食 最尾去左呢间bookmark左好耐既日式洋食cafe!可以同朋友吹下水之余又可以坐下(๑´ω`๑)======================👅 富士山黑豚肉咖哩饭 $118呢个见咁多人推介 就叫左试试~🗻卖相果然好靓 食落咖哩味道都唔差 不过觉得汁/肉多啲既话 可以𩠌多啲饭会好啲~整体味道不过不失~👅 薯条配双色酱牛油果松露蛋黄酱 $58牛油果酱较淡味 而松露蛋黄酱初头食就好似普通沙律酱 但越食就食得出松露既味道!薯条都唔算幼 配埋酱系几好食( ̄∇ ̄)👅 蓝色富士山拿铁 $52卖相靓 饮落味道都唔差~👅 Mocha $45🌟+$10配悬浮棉花糖🌟加左粒棉花糖系面好qq der(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)味道都ok 加埋半溶棉花糖就甜甜地 唔使落糖都得~======================⭕️食物卖相好靓!⭕️环境舒服 系可以同朋友倾计庆生既好地方 仲有塌塌米可以坐架! 🌟想坐塌塌米的话记得book定位好啲喔🌟总结味道不过不失 但咖哩饭就麻麻地 价钱都唔系话平 食set lunch应该抵食啲~▫️味道:3/5服务:3.5/5环境:4/5 ((环境定
闹市中的文青cafe🗻
======================
👅 富士山黑豚肉咖哩饭 $118
👅 薯条配双色酱牛油果松露蛋黄酱 $58
👅 蓝色富士山拿铁 $52
卖相靓 饮落味道都唔差~
👅 Mocha $45🌟+$10配悬浮棉花糖🌟
======================
⭕️食物卖相好靓!

▫️
味道:3/5
服务:3.5/5
环境:4/5 ((环境定野食都适合同朋友打卡影相(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
回头率:3/5

人均:$100-200