2017-05-17 257 浏览
每日返工第二期待就系食lunch (第一期待梗系放工啦😜) 又系时候去揾好嘢食!今日同BFF去"怀旧"一下 唔系去怀旧冰室,而系Oldish! 很喜欢在镜上装饰那句"In love with the good old days"12点几去到时冇乜人,感觉都几spacious, 店铺装修都几有feel~ 好适合weekend过嚟食brunch hea下其实本来想来试pasta, 但佢话lunch hour只有5款Daily Lunch选择,连starters & salads都要问厨房整唔整到,咁唯有叫daily lunch啦。我地叫左egg benedict & burger.. 真系色香味俱全!我地一路食一路急唔住赞好食!Burger牛肉好juicy, cheese好好味,连个包都好好味,薯条都热辣辣,外脆内软 Egg benedict个sauce最紧要,这个超正!三文鱼&牛油果份量都多,salad菜好fresh好味。另外 lunch虽然唔包drinks, 但会-$19 即系大约50%off.. 我地梗系要 rose latte.. 估唔到Oldish的咖啡咁有水准!Overall今

我地一路食一路急唔住赞好食!
估唔到Oldish的咖啡咁有水准!Overall今日个lunch超满意!如果唔洗返工可以继续hea就好啦!下次一定要weekend再来!

Rose  Latte
Four  cheese  Wagyu  beef  burger
Egg  benedict  with  smoked  salmon  &  avocado
2017-03-30
Rose  Latte