2019-05-14
食印度buffet系为左陪朋友食,第一次听!佢话有朋友话好食就拉左我嚟。Buffet半自助都几多野食。鹰嘴豆配扁豆酸酸地因有蕃茄,有d西芹小清新。鹰嘴豆好粉正,沙律菜有好多酱汁择,5种。有辣有甜有咸有creamy。黄色甜个个梅酱,最好味。薄荷酱都正。之后佢地上左naan bread比我地!未食已经好香。仲好细心用部琴好,方便拎完野返嚟食都热!牛油鸡同杂菜岩女仔食,有肉又有菜。茄子咖哩以为好辣样,但唔系,几多汁!硬豆腐咖哩羊肉系我至爱,好软好香。我至爱!一锅上得唔得先!Pulao rice长形饭香香。炸物Aloo tikki同Bobbi 65都好炸脆口,比想像中少油。Prawn Koliwada有d似天妇罗。Chicken Tikka好炭烧感觉。$138包杯野饮,有特饮添!系中环食印度餐嚟讲值得一试!Dosa making系我一眼认得系咩食物。因为久唔久食印度野都有叫到,所以好亲切,哈哈!椰子味有,好香!要点红色香料,少少辣但好正!好想快d食另一个。甜品有埋水果。饮品叫店员推荐,好好味!Mango Lassi酸酸甜甜好开胃,有乳酪令芒果无咁甜,我比较钟意。仲有牛奶既滑口,甜心黄色!首次一
Buffet半自助都几多野食。
黄色甜个个梅酱,最好味。薄荷酱都正。
炸物
甜品有埋水果。饮品叫店员推荐,好好味!
首次一餐食咁多印度野,员工nice同气氛都几开心。员工见我地大赞dosa好食,叫我地影奖项相!除左叫我地外,见佢都叫其他食客影,哈哈!好得意好友好!
外国员工比人感觉易倾下计。