2021-11-07
观塘裕民坊改装后 第一次嚟到YM Square! 大装完商场好靓 都好多餐厅进驻🍩🍰🍫☕️ 呢日就咁岩同fd去食INN 佢位裕民坊2楼 有室外同室内座位😌 餐厅装修好靓 好有宫殿feel 好多打卡位 岩岩同闺蜜嚟呀🙈!个日闲日夜晚都full house 要等一阵位 不过都好快可以入座~ 我地简咗坐室外 因为天气开始凉凉地 见到室外都有座地风扇 比啲人夏天坐室外用! 食物方面 我地加左份餐汤 系薯仔🥔烟肉汤 有d薯仔粒 配埋烟肉 味道好夹!Main Course 简左🐖 炉烧美国顶级猪鞍架配芒果🥭沙沙酱($208)猪鞍肉几嫩 唔会好靭 配埋香芒酱 好开胃 忍唔住好快食完 仲叫左份 🦐珍宝虎虾橄榄油全蛋阔面($178)自己本身都钟意食全蛋阔面 呢个面底好香蛋味 份量岩岩好 加上虎虾好大只 真系名符其实 「珍宝」十分推荐呢~最后当然叫左份甜品🍮真系好惊喜 无简错!😌 玉桂苹果焦糖忌廉pancake ($78), 再加左$10配云呢拿雪糕 ,玉桂同苹果不嬲都夹 再加埋云呢拿雪糕 好味到不停食🤣😳 几饱都最后食晒佢!裕民坊装修后 人流多左好多 系呢头行开街可以嚟呢间试吓🍮☺️😍😍😍😍