2018-09-21 1322 浏览
中环📍一间位于置地广场的意大利餐厅⭐️*~*~*~*~*~*~*~*~*🌟不得不提哩个#appetitser 🐙Baby Octopus 配合浓厚嘅龙虾汁,其实最好食系旁边两块索哂龙虾汁既#garlicbread $290💰🌟Sausages and Peppers 系另一个recommend嘅appetiser,可以辣定唔辣嘅肠,仲要系homemade,口感咬落去比起平时regular果种较弹牙 $220 💰~*~*~*~*~*~*~*~*Appetisers比#maincouse特别,所以就唔多讲喇🙂 ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*食饭中途发生左小插曲,点餐时我哋3位女士order左1支red wine, waitress饮咗一支全新系我地面前开同埋试,到我哋叫佢加洒嘅时候,佢先问我地系咪要叫多一杯🤦🏻‍♀️我哋先知原来佢自己听错叫一杯,虽然最后有计反1支嘅价钱,但系态度极之恶劣😡😳
中环📍一间位于置地广场的意大利餐厅⭐️
*~*~*~*~*~*~*~*~*