🎃It’s Halloween👻It’s Halloween🎃💀二人套餐《$388/2位》💀好难得可以见🐢蜜都要约吓见个面食个饭🥰!唔驶谂,好有默契咁约去我哋至钟意嘅Dazzling 食个晚餐啦!坐底见到佢个Halloween for 2 Menu 咁吸引,又抵食!即时决定食呢个咁特别嘅餐!👻Starter 👻↪️香料鸡腿海撒沙律〰️鸡腿🍗肉厚厚的,够晒juicy,再配上新鲜爽脆沙律🥗菜!好味😋正!🎃Appetizer🎃↪️墨西哥风起司薄饼 〰️香脆嘅薄饼,夹住芝士馅,拼埋自制salsa酱同吞拿鱼酱。夹埋一齐食,口感清爽,啖啖酱,就算有芝士食落都唔会腻!👻Main Course 👻(义大利面🍝可以自己拣)↪️黄金乌鱼子蒜香义大利面〰️ 乌鱼子系台湾嘅名产,当然拣嚟食啦!呢款义大利较干身,佢系属于少汁嘅冇想过系咁好食,甘香嘅乌鱼子啖啖都食到,丰富口感!↪️明太子义大利面〰️呢个系我哋必选嘅味道,次次黎我哋都一定食佢!系fans都一定食过☝🏼一定最爱☝🏼💓满满嘅明太子酱,真系减紧肥嘅我都忍唔住口啰……🤫🤫🤫(千祈唔好比我PT知道呀🙏🏼)🎃Dessert 🎃↪️猛鬼墓园金沙榛果巧克力蜜糖吐司🍞〰️个甜品系最最最
💀二人套餐《$388/2位》💀

👻Starter 👻
↪️香料鸡腿海撒沙律

🎃Appetizer🎃
↪️墨西哥风起司薄饼

👻Main Course 👻(义大利面🍝可以自己拣)
↪️黄金乌鱼子蒜香义大利面
↪️明太子义大利面

🎃Dessert 🎃
↪️猛鬼墓园
金沙榛果巧克力蜜糖吐司🍞
〰️个甜品系最最最最吸引我哋拣呢个menu嘅原因🥰🥰🥰
实在太靓太贴题,整得好靓好精致!我哋系咁影系咁影,但要好快手啰😆😆唔系溶咗淋咗就唔好食😝朱古力🍫系我心头好,烤脆咗嘅吐司沾朱古力酱真系冇得投诉(破晒戒🤫🤫)每口都系朱古力嘅感觉系好邪恶架!

👻Drinks 👻
↪️莓怪 -有Vampire嘅牙🧛够抵死!甜甜嘅士多啤梨🍓味特饮,香香滑滑,连埋cream真浓郁!
↪️禄魔-好多对眼,眼仔碌碌咁望住你👀够诡秘。浓浓朱古力,so yum!

呢2杯特饮……….比我哋2个影咗廿几张以上嘅相🤣🤣🤣劲得意啰好冇!!

最后我哋倾极唔愿走…..系因为要番去凑仔仔女女,都要番去面对现实啰🤭

走先喇🎶系咁先喇🎶下次再食吖🎶😂😂😂