2020-11-18
放咗工之后真系好鬼肚饿,即刻冲去医饱个肚仔先😋。.📍黑松露大啡菇芝士意大利饭($188)Mushroom Risotto with Black Truffle, Portobello & Parmigiano Reggiano 啡菇意大利饭相对其他菜式味道冇咁突出😌,饭面加咗芝士可以拉丝🧀,饭中亦加入本菇🍄。饭面切片的大啡菇亦是一大重点,充满水份之余菇味浓郁。饭粒口感半生熟,食到黑松露味,但未能融合芝士同啡菇的香气👉🏻👈🏻,味道比较单一😳。.📍西班牙油炸鬼配朱古力酱及云呢拿雪糕($88)Churros with Chocolate & Vanilla Ice Cream 油炸鬼炸得相当香脆唔油腻,再点埋一个冇得输嘅黑朱古力酱🍫,真心有惊喜!连唔太钟意食甜品嘅草根妹妹都觉得好好味🤤,值得一试。.📍Refreshing Passion ($98)(Seedlip Spice 94, Yuzu Honey, Passion Fruit Gomme, Apple Juice, Citrus, Fresh Mint Leaves, Soda Water)📍Eden Garden ($88)(Se
. 📍Refreshing Passion ($98)
📍Eden Garden ($88)
(Seedlip Grove 42, Elderflower Gomme, Apple Juice, Citrus, Fresh Mint Leaves, Soda Water)
老实讲两杯饮品相似程度有95%,对于唔饮酒精嘅朋友仔嚟讲呢2款Mocktail系一个好选择,主要分别系前者有加柚子🍊,味道会甜少少突出啲。2杯同样有加薄荷叶同梳打水,味道清新🌿,都OK 㗎。
MENU