2022-03-07 636 浏览
平时想揾个好ᒪᑌᑎᑕᕼ食下。。我今次就去左呢度。。其实事原我系系附近买啲野。。我跟系唔放过揾下啲好野食下啦😏我见呢间都多人讲下就去左呢间。。ᒪᑌᑎᑕᕼ ᕼOᑌᖇᔕ 真系好多人排队。。佢仲有OᑌTᗪOOᖇ坐。。但呢其真系太热。。坐唔到出面。。佢都有好多选择。。实拣到你想食嘅👍🏼..🍝珍珠带子蟹肉忌廉汁天使面🍖脆炸德国咸猪手。蜜糖芥末汁..📍 Little Break Coffee & Kitchen (荔枝角)荔枝角长义街9号D2 Place一期地下G03..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcaf
平时想揾个好ᒪᑌᑎᑕᕼ食下。。
我今次就去左呢度。。
其实事原我系系附近买啲野。。
我跟系唔放过揾下啲好野食下啦😏
我见呢间都多人讲下就去左呢间。。
ᒪᑌᑎᑕᕼ ᕼOᑌᖇᔕ 真系好多人排队。。
佢仲有OᑌTᗪOOᖇ坐。。但呢其真系太热。。坐唔到出面。。
佢都有好多选择。。实拣到你想食嘅👍🏼
🍝珍珠带子蟹肉忌廉汁天使面
🍖脆炸德国咸猪手。蜜糖芥末汁
荔枝角长义街9号D2 Place一期地下G03
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#littlebreakcoffeeandkitchen#cheungshawan#cheungshawanfood#d2place#d2placefood#d2placeweekendmarkets#d2place美食#长沙湾cafe#长沙湾美食
🍝珍珠带子蟹肉忌廉汁天使面
🍖脆炸德国咸猪手。蜜糖芥末汁