2022-06-03
又一人气餐厅系列 唔知系咪太耐冇堂食,排左成1个半钟头都冇唔耐烦~食完仲好满足♡龙虾沙律♡🦞想食龙虾,又见龙虾沙律好少见,一于试下。食材好有惊喜,最惊喜系有三文鱼籽,份量仲要唔少。仲有牛油果,烚蛋,去芯粟米,车厘茄,沙律菜。食材都好新鲜,三文鱼籽意外地提升左碟沙律既味道,因为其他食材味道偏淡,夹埋三文鱼籽既鲜咸味正正提升到其他食材寡口既感觉。♡士多啤梨蓝莓香蕉班戟♡🥞好耐冇食pancake了,依然咁好食,一碟有3大旧pancake,质感好松软,配埋鲜甜既生果🍓🫐🍌同淡忌廉,推介♡Matcha Latte♡🍵如常既一冷一热饮品,menu有抹茶既野通常都抗拒唔到。♡Mint Mocha Frappe♡🥤本身对薄荷既食品有啲抗拒,成日觉得好似食牙膏。今次又唔系咁既味㖞,薄荷味反而中和左朱古力既甜腻,配搭好夹呀~♤又一推介之选♤
♡龙虾沙律♡
🦞想食龙虾,又见龙虾沙律好少见,一于试下。
♡士多啤梨蓝莓香蕉班戟♡
♡Matcha Latte♡
🍵如常既一冷一热饮品,menu有抹茶既野通常都抗拒唔到。
♡Mint Mocha Frappe♡
♤又一推介之选♤