2015-05-11 4752 浏览
寻日又系返工日子, 午饭时间同女友出左去食饭, 佢之前成日黎呢间食, 咁佢想食汉堡, 咁我又无异议。离公司都系3个字既路程。第一次食呢间, 环境都系好美国 feel 。由于时间比较冲忙既关系, 我地都只系叫左3样野, 我问女友够唔够, 佢话系一定够食!!!咁就叫左个 Spinach Salad, Grilled chicken sandwich and barbecued half chicken 。咁好快侍应就攞左4个餐前包俾我地。我无食, 因为暂时既皮肤问题。而女友就好喜欢食黑色果只包, 咁佢话基本上系为左呢只包先入黎食, 佢话食落好香同有幸福既感觉, 哈哈!!!咁之后先黎左个 Spinach Salad 。上面有啲蛋碎, 干 mushroom, 少量芝士同埋大量既蕃茄, 仲有加左个烟肉酸甜汁。菠菜系生既, 我食就走芝士, 如果你加埋啲汁捞埋一齐食, 食啲菜索索声, umm, 包你想食多碟。非常开胃, 食完想再食, 蕃茄都非常新鲜, 总之成个配搭系完美。同埋真系非常大份!!!而 barbecued half chicken, 基本上系一个巨人般既鸡脾, 有椰菜伴碟, 可惜太冻, 我

而 barbecued half chicken, 基本上系一个巨人般既鸡脾, 有椰菜伴碟, 可惜太冻, 我食少少就无食了!其实最尾有3分1真系要打包, 食唔哂!!!
点埋啲烧烤酱果真野味, 啖啖肉, 又唔会话烧得太浓。由于健康理由, 我地无食鸡皮同埋薯条, 虽然可惜, 都无办法!!!

最后都系得我一个人食哂个 grilled chicken sandwich 。成个包我谂有10 cm 咁高, 入面有2块网烧既鸡胸我谂, 肉汁鲜甜, 成熟度掌握得刚刚好, 有生菜系入面, 可惜俾我发现入面有太多沙律酱既关系, 我要用刀刮走9成既酱, 否则真系肥死!!!
食完呢个基本上已经好饱啦, 亦都好满足!!!
餐前包
barbecued half chicken , it's extremely big!
Grilled chicken sandwich , it's really juicy and yummy!
烧烤酱
Spinach Salad
2015-05-09
餐前包
烧烤酱
Spinach Salad
  • barbecued half chicken
  • Grilled chicken sandwich and barbecued half chicken