2021-05-11 6943 浏览
Special set (HKD430), including salad, coffee & ice cream* Prawn* Hokkaido scallop* Cod* US Beef steak* Fried rice with pickles* Fried vegetables👩‍👧喜爱程度: 💛💛💛💛/5位于SOGO楼上的日本料理一路以黎都系我同屋企人嘅至爱🍻 餐厅分开和食同铁板烧两边 餐厅系22楼所以景观都几开扬🌁 同其他铁板烧餐厅唔同 哩度每张铁板烧嘅台只可以容纳6人 由于疫情关系 我地一行3人可以独占一张台 私隐度极高 亦可以近距离睇到师傅烹调表演同倾计👨🏻‍🍳 所有食材都好新鲜 师傅只系用简单嘅牛油、黑椒同盐已经去调味已经劲好味👍🏻 🦐好弹牙 美国牛柳牛味香浓🥩 炒饭的饭粒分明一d都唔油腻🍚 最后去埋餐厅嘅另一边享用咖啡同雪糕 大满足🤩 雪糕都有几款选择 推荐柚子雪芭同豆腐雪糕🍨
* Prawn
* Hokkaido scallop