2024-01-08
我地3个人晚市堂食,传闻好多人网购买返屋企食嘅寿喜烧,我哋拣咗两个特选(因为我哋钟意食比较瘦啲嘅肉),一款特上的萨摩A5和牛,我哋三个人食咗每人大约$400左右,真心觉得好抵。经理服务好细心,有礼貌👍🏻👍🏻(p.s.经理话虽然好多人叫外卖,但系餐厅食个感觉一定会更好,因为烹调用具占一个主要因素)服务员上菜都好迅速,有礼地精而简咁介绍餐牌,不过个人而言,呢个唔系太重要,主要都系睇食物嘅质素。这间餐厅寿喜烧汁十分惊艳😋,唔会太甜,食到后面虽然好饱但一啲都唔觉得腻,过往试过咁多间寿喜烧喺日本都食过未试过呢一间寿喜烧汁可以咁出色,将个灵魂做到完美,呢间啲肉质都唔错呢个价钱呢个质素,我觉得已经系中上。纯分享,大家嚟之前记得book位,同埋记住要留deposit,如果唔系餐厅有权取消咗你既预约🙈🫡