2024-01-18 693 浏览
识我既朋友一定知道我钟意唱歌🎤唱得好唔好听唔系最重要,最重要系唱歌好减~不得不说,呢排生活都几大压力,老公提议不如去唱K,我就即刻say yes😏今次去旺角Red Mr唱Golden Hour时段,唱足3几钟,好爽😜 老公通常都系做我既最佳听众同埋负责食😋 又估唔到Red Mr打破咗「K房无好野食」既道理~去到reception登记完之后,店员会介绍返而家有个「最红抢钱机」游戏,有机会得到$500 coupon及累计最高分有$10000现金奖。抢到尹光jackport可将积分double~部机好当眼,一定会见到,有兴趣可以玩吓😆佢有个$488套餐,包4️⃣款前菜、1️⃣/2️⃣款主菜、2️⃣款配菜加2️⃣杯野饮,我地都觉得选择比想像中多,直情好似去咗餐厅咁XD'简单讲吓我地有咩推介~前菜:日式章鱼烧🐙:细细粒口感软绵,加埋沙律酱紫菜粉,好食👍🏻香辣蒜蓉烤生蚝:乜而家K房都有生蚝食!😯 呢个烤得好惹味,不需怀疑,必叫!主菜及配菜:主菜我地叫咗烧厚切西冷牛扒,真心大份,自动波7成熟~记得点埋佢个红酒汁🍷两个配菜都好食,分别叫咗黑松露薯条🍟同日式酱油拌公仔面!后者整得好入味,浓浓酱油+麻油味,个面亦好干身!野饮

简单讲吓我地有咩推介~

前菜:

日式章鱼烧🐙:细细粒口感软绵,加埋沙律酱紫菜粉,好食👍🏻

主菜及配菜:

野饮🍹就叫咗厚芋泥奶茶同芋泥抹茶牛乳,估唔到今餐既叫野食咁wide range😆而且Red Mr 装修风格都好文青,完全打破以前对K房既观感🤪

无聊一问:有无人知道我唱紧咩歌呢?🎤🎤