2021-06-21 758 浏览
大家对佢嘅牛角包🥐应该都唔陌生🤟🏻原来有埋餐厅系Bakery隔离,我地就lazy afternoon tea试下佢🥪Grilled Chicken & Portabello Hot Sandwich ($90)想食大啡菇就拣左呢个🤤用sourdough夹住鸡胸🍗切片大啡菇🍄芝士🧀Pesto酱🌿鸡肉份量都唔少,亦唔鞋~略嫌太多pesto酱,抢哂其他味🙈斋食包先食到麦味🍞🇫🇷🥘French Onion Soup ($55)🧀伴碟嘅四重芝士包超浓芝士味😍个汤碗好高贵⚱️讲返个汤,入面超多洋葱😆食极都有,每啖都好香洋葱甜味,调味就落左好多黑椒,辣到我地饮唔哂成碗🙈🥭Mango Frappe ($52)有yogurt版,想要fresh d就拣左沙冰😉劲大杯🤣饮落都同预计相似
Grilled Chicken & Portabello Mushroom Hot Sandwich
French Onion Soup
🇫🇷🥘French Onion Soup ($55)

🥭Mango Frappe ($52)
2021-06-20
  • Mango Frappe