2022-08-28 592 浏览
第一次嚟餐厅好难揾,原来系近The Natural位置里面,有啲隐蔽🤣,今次预先同朋友订咗位嚟到K11呢间好木系嘅餐厅,估唔到都好多人客人等位入坐,好彩预先book定唔系有排等😂。明太子忌廉汁烟肉意粉钟意食明太子嘅我一定必点,明太子同忌廉嘅份量都多,食落好creamy带有少少辣,意粉好挂汁啖啖都食到明太子忌廉,意粉口感烟韧唔会太硬,略嫌明太子唔太出味,不过整体都好好食,值得一试。南瓜素芝士意大利饭南瓜味好出,意大利饭相对食落有啲硬身,如果个饭多返少少咸味就好啲。日式甜泡菜炸鸡配日式芥末酱炸鸡好推荐要试试佢,嚟到热辣辣,一入口外皮炸到好酥脆,外脆内软,连埋芥末酱一齐食好正,泡菜唔会太辣,食落带点甜味几好食。Old Rubbish 饮品叫咗一杯old rubbish,里面有益力多、西柚汁、橙汁同切好嘅西柚果肉,饮落酸酸甜甜几好味,而饮到尾段带点西柚嘅苦味。Peach Fruit Tea呢杯热茶好香水蜜桃味,饮落好有果香,食完油腻嘢,饮返一杯水蜜桃茶,好似帮你消除油腻感觉。

南瓜素芝士意大利饭

Old Rubbish