2023-05-10 193 浏览
K11近排开咗间新嘅日式咖啡馆,呢间舖头本身喺香港其他地方有分店,今个weekday就约埋朋友走过去试一试佢嘅水准系点,一是落去发现其实水准的确系值得推介嘅水平。.咁而家等我简单介绍吓餐厅嘅各方面啦,环境既然系得K11艺术馆入面当然系”骨子”啦。系比到𠮶种日式休闲嘅感觉我哋既。.服务水平亦都相当高,基本上全程有啲咩要求都会即刻有侍应过到嚟,整体用餐体验 “啡we” good!.嘢食系点我而家逐样点评俾大家睇睇参考吓~.🍝明太子蛋包意粉 水准好高,感受到佢用咗好高质既忌廉,个汁超一流啊!而且一张蛋切开,入边完美既半熟蛋就流晒出晒,流落啲意粉到系你估唔到嘅咁夹!好推荐大家去试既一道菜。.🍔牛肉芝士汉堡超惹味!软熟的面包加上厚实的牛肉饼、芝士、蕃茄、青菜层层叠加,睇到都垂涎欲滴。整个很有高级感!.🍆樱花虾烧茄子有啲似大阪烧既茄子版,甜甜的好易入口。.🥪季节性水果忌廉三文治这款季节性水果忌廉三文治以士多啤梨和奇异果为主要材料,外层松软的面包夹著浓郁的忌廉和甜蜜的水果,口感丰富而且非常美味。面包的质感也很棒,柔软但不会太软,使得整个三明治的口感更加 balanced。.🍵焙茶牛乳及🍵抹茶麻糬冰沙
嘢食系点我而家逐样点评俾大家睇睇参考吓~
🍝明太子蛋包意粉
🍔牛肉芝士汉堡
🍆樱花虾烧茄子
有啲似大阪烧既茄子版,甜甜的好易入口。
🥪季节性水果忌廉三文治
🍵焙茶牛乳及🍵抹茶麻糬冰沙
焙茶牛乳给人的第一印象是浓郁的茶香和牛奶的浓稠口感,非常适合喜爱茶味的朋友们。牛乳的浓稠与焙茶的香味完美结合,让您一口接一口想要品尝。抹茶麻糬冰沙的味道更加清新,冰沙充满浓浓的抹茶味道,麻糬的口感软绵,非常适合在夏天享用。
最紧要系而家新开张嘅时候,仲有八折优惠。睇完觉得好啱自己食嘅真系要快啲book枱啦!
明太子蛋包意粉
樱花虾烧茄子