今日满心期待去Katachi Bar,听闻佢既烧物都好正,所以就约埋朋友一齐去食,坐户外都好舒服,又有凉风~今日叫既全部都系我钟意食既烧物,再加番杯酒,真系好满足~l   烧七味鱼翅 ($58):一流既下酒恩物,超好食,而且烧得好好~l   烧菠萝 ($38):烧完之后都系好JUICY~好正~l  油甘鱼鲛 ($138):全晚最唔错既烧物,好够油脂.肉味鲜甜,值得一叫l  炸鱿鱼须 ($88):好钟意食炸鱿鱼须l和风牛肉汤乌冬($98)朋友有D唔舒服,但又想一齐倾下计,清清地叫左个乌冬,都不错架l   桃味雪葩 ($88):天气愈来愈热,清凉透心的消暑冰品,好受欢迎,清新香甜的桃味雪葩,必叫~l  LONG ISLAND($78) 配番杯酒,好 RELAX~l  最后叫左个甜品,红豆黑糖蕨饼 ($48)都系我好爱既甜品,配合埋红豆,不错既选择~好舒服既一晚,好钟意咁RELAX 既餐厅~

今日叫既全部都系我钟意食既烧物,再加番杯酒,真系好满足~

l  炸鱿鱼须 ($88):好钟意食炸鱿鱼须

好舒服既一晚,好钟意咁RELAX 既餐厅~
红豆黑糖蕨饼
 烧七味鱼翅
 LONG ISLAND
 烧菠萝
 和风牛肉汤乌冬
 炸鱿鱼须
 油甘鱼鲛
 桃味雪葩
题外话/补充资料: 好舒服既一晚,好钟意咁RELAX 既餐厅~
2023-05-06
庆祝纪念