2022-06-12 17 浏览
Kebab Bistro地址: 尖沙咀么地道16号半岛大厦地下2号舖有一间相当抢眼嘅传统土耳其外卖小店,未行到餐厅门口就已经闻到好香嘅烤肉味🤤,吸引咗我行咗入去试试😎转转烧羊肉卷 🐑🌯$88土耳其当然要食最出名嘅转转烧羊肉啦😉,即点即切即包羊肉Kebab非常正宗,而且羊肉份量超大份肉质鲜嫩仲有阵少少羊骚味添,真系好有肉汁㗎😍🥰。羊肉Kebab皮好柔软但又唔会薄到一食就流晒汁烂晒再加上生菜连土耳其传统嘅腌料一齐食,散发浓郁嘅香味,味道口感真系好夹🥳!CP好高👍!烧鸡肉pizza 🐔🍕$98即叫即整pizza配料好丰富呀😆一啲都唔吝啬,pizza边焗得蓬松香脆,而且仲有满满既芝士同鸡肉铺起pizza面添🤩,再配土耳其传统嘅腌料一齐食,真系一流👍🏻#nicefoodie尖沙咀-----------------#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodphotography #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #foodporn #delicious #dinner
Kebab Bistro
地址: 尖沙咀么地道16号半岛大厦地下2号舖

转转烧羊肉卷 🐑🌯$88

烧鸡肉pizza 🐔🍕$98

#nicefoodie尖沙咀

-----------------
#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodphotography #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #foodporn #delicious #dinner  #hk #香港 #香港美食 #尖沙咀 #美食 #打卡  #尖沙咀美食  #香港小店 #尖沙咀餐厅 #西餐  #西菜 #隐世美食 #土耳其 #土耳其菜 #羊肉卷 #Kebab