平时早餐都有买开唐包点几点心包类,因为贪佢够晒方便,即叫即有,仲要热辣辣,有时仲会买返屋企当晚餐食。知道唐包点港九新界都有好多分店,啱啱做完嘢经过长沙湾地铁站的唐包点,就看看还有什么点心包类饭类选择。骤眼睇门面已经见到好多食物图片,见到都流晒口水好肚饿,而且又唔贵,属于平民化价钱,难怪吸引咁多人买。当然唔少得买店舖最出名嘅菜肉包,热辣辣一个仲有独立包装,买到返屋企仲系暖暖地。食落去面包质感好软熟,中间还有一旧大大件嘅菜肉馅,可以顶一顶个肚仔。雪柜还有很多各式各款的饮品,还叫了两支原味豆浆和奶茶。最后回家就是饮番薯糖水,番薯嘅份量都好多,而且番薯味道浓郁,非常鲜甜。难关我一向都有帮衬唐包点,因为食物的性价比高,所以一路keep住有帮衬开。

雪柜还有很多各式各款的饮品,还叫了两支原味豆浆和奶茶。