唔知食乜好,火锅放题的确系一个好好嘅选择👍🏻呢间人气高企嘅《牛站(駅)麻辣火锅放题店》内有3个价格选择,主要都系肉类和海鲜的选择分别,$258/$298/$338 (120分钟无限任饮任食)👏👏汤底有十款选择,麻辣、滋润、惹味嘅都有,而我就选择咗花胶鸡锅,滋补又足料,够哂味👍🏻!而大部分食材都可以喺自助区自取~冷盘,小食,自家制饮品,雪糕等等..咁就可以一边食一边用App慢慢落单😌够哂方便!🐂牛肉选择都唔少,有美国极黑和牛片、肩胛肉、封门柳、牛脊肉、牛板腱等等.. 肉质柔软,口感丰富,充满浓郁的肉香味👍🏻!🦐海鲜就有虾、象拔蚌、帆立贝、沙白和鱿鱼等等...食材,全部都好新鲜,每款都可以点少少试试,唔会浪费食物😊!麻辣小龙虾~就最多人食,好惹味!糍粑~软糯Q弹,外层脆卜卜,内里有红糖浆味道超香甜!甜品选择亦唔少,台式甜点、夹糖区、软雪糕和日式糕点都有,小朋友至爱🥰!

麻辣小龙虾~就最多人食,好惹味!
糍粑~软糯Q弹,外层脆卜卜,内里有红糖浆味道超香甜!